Blog Roleski

Na naszym blogu znajdziesz nie tylko aktualne informacje o nowościach w naszym portfolio, ale także ciekawe przepisy z wykorzystaniem produktów Roleski oraz ciekawostki ze świata ketchupu, musztard i sosów.

Poczuj wolność, wyobraźnię i smak!

Sałatka nicejska z tuńczykiem, fasolką szparagową i jajkiem

Kategorie: O occie / Przepisy

13 lutego 2019

Wykorzystany produkt: Ocet winny z białego wina

Czytaj dalej

Zielone smoothie z jarmużem, natką pietruszki i ananasem

Kategorie: O occie / Przepisy

6 lutego 2019

Wykorzystany produkt: Ocet jabłkowy z naturalnym miodem

Czytaj dalej

Piklowana czerwona cebulka z czosnkiem i zielem angielskim

Kategorie: O occie / Przepisy

30 stycznia 2019

Czytaj dalej

Meksykański koktajl krewetkowy z awokado, kolendrą i limonką

Kategorie: O ketchupie / Przepisy

23 stycznia 2019

Czytaj dalej

Burger z wołowiną, czerwoną cebulką, rukolą i domowymi frytkami

Kategorie: O ketchupie / Przepisy

16 stycznia 2019

Czytaj dalej

Koreańskie tofu z jaśminowym ryżem, sosem z papryką gochugaru, prażonym sezamem i dymką

Kategorie: O ketchupie / Przepisy

9 stycznia 2019

Czytaj dalej

Frittata z pieczonym burakiem i serem kozim

Kategorie: O occie / Przepisy

2 stycznia 2019

Wykorzystany produkt: Ocet Balsamiczny z Modeny

Czytaj dalej

Informacja

Kategorie: Aktualności

13 czerwca 2018

W związku z pojawiającymi się coraz częściej pytaniami dotyczącymi pochodzenia jaj wykorzystywanych w procesie produkcji informujemy, iż humanitarne traktowanie zwierząt jest dla nas bardzo ważne. Zgodnie z przyjętą przez nas polityką odpowiedzialnego biznesu oświadczamy, że od 1985 roku do produktów marki Roleski wykorzystywane są jajka (w tym proszek i masa jajeczna) nie pochodzące z chowu klatkowego.