Wrapy i kebaby to pyszny smartfood. Są idealne i na kolacje, i na śniadanie, i do lunchbox’a. Bez dodatku sosu są jednak nijakie i bezbarwne. Nasz sos do nijakich nie należy. Powstał na bazie przepisu pozyskanego z ulicznej knajpki w Stambule. Przygotowany na bazie ostrej pasty chili, smażonego czosnku z nutka kolendry. Mocno paprykowy, mocno czosnkowy, mocno wyrazisty. Chcesz spróbować?
Z Food Truck’ów i ulicznych knajpek zlokalizowanych w różnych miejscach na świecie wybraliśmy najlepsze sosy do frytek, hamburgerów, hot dogów i parówek. Dzięki naszej linii sosów STREET FOOD możesz sprawić, że Twoje ulubione potrawy będą smakowały jak nigdy dotąd.
woda, olej słonecznikowy, cukier, ocet spirytusowy, papryka czerwona (3 %), czosnek (2,5 %), żółtko jaja kurzego, pasta chili (2,2 %) (papryka czerwona, przecier poidorowy, chili,sól, woda, ocet spirytusowy), skrobia modyfikowana, cebula, sól, czosnek smażony (0,7 %), pieprz cayenne, szczypiorek, kolendra (0,1 %) przyprawy, barwnik: ekstrakt z papryki; stabilizator: guma ksantanowa.