Kategorie: O sosach i dressingach / Przepisy
17 marca 2021
Wykorzystany produkt: Sos Do Tortilli i Kanapek – Street Food
• 2 bajgle np. z sezamem, makiem
• 1 ogórek gruntowy
• 1/2 czerwonej cebuli
• 100 g wędzonego łososia
• SOS STREETFOOD OGÓRKOWY DO TORTILLI I KANAPEK ROLESKI
• świeży koperek/ szczypiorek
• sól morska, pieprz świeżo mielony
• ćwiartki cytryny
1. Bajgle przekrój na pół, stostuj na suchej patelni lub tosterze.
2. Ogórek pokrój w plasterki, cebulkę w piórka. Koperek/ szczypiorek posiekaj.
3. Połówki bajgli posmaruj sporą ilością SOSU STREETFOOD OGÓRKOWEGO DO TORTILLI I KANAPEK ROLESKI.
4. Wyłóż po dwa plastry wędzonego łososia, kilka plasterków ogórka, czerwoną cebulkę oraz świeże zioła. Dopraw solą i pieprzem.
5. Podawaj z ćwiartką cytryny.
Relish z ogórków konserwowych i kremowy majonez z dodatkiem musztardy. Wyprodukowany na bazie przepisu prosto z San Francisco. Perfekcyjny do tortilli, kanapek ale i również mięs oraz hamburgerów. Fantastyczny w połączeniu z pieczonymi ziemniakami. Bez konserwantów. Spróbuj! Polubisz. Roleski.
Z Food Truck’ów i ulicznych knajpek zlokalizowanych w różnych miejscach na świecie wybraliśmy najlepsze sosy do frytek, hamburgerów, hot dogów i parówek. Dzięki naszej linii sosów STREET FOOD możesz sprawić, że Twoje ulubione potrawy będą smakowały jak nigdy dotąd.