Kategorie: Przepisy
5 czerwca 2024
Wykorzystany produkt: Ketchup Premium Pikantny
• 4 bułki do hot dogów
• 4 drobiowe parówki
• 1/2 ogórka szklarniowego
• 4 łyżki kukurydzy z puszki
• 4 łyżki cebulki prażonej
• mały kawałek sałaty lodowej
• Ketchup Pikantny Premium
Parówki obierz z osłonek i podgrzej (w garnku z wodą lub w mikrofalówce).
Ogórka pokrój w plastry, a sałatę posiekaj drobno.
Bułki do hot dogów przekrój wzdłuż jednego boku. Do każdej włóż porcję sałaty, ogórka i jedną parówkę. Posyp kukurydzą i cebulką. Polej obficie Ketchupem Premium Pikantnym.
Po ketchup sięgasz niemal każdego dnia? Jeśli tak, zasmakuj w wersji premium. Cechy? Tylko pięć składników: 232 gramy soczystych pomidorów na każde 100 gramów ketchupu, cukier trzcinowy, sól himalajska, ocet jabłkowy oraz przyprawy. Smak? Lekko pikantny, nie za ostry, nie za łagodny. Bez konserwantów, bez zagęstników. Ketchup klasy Premium. Spróbuj! Polubisz. Roleski.