Kategorie: O sosach i dressingach / Przepisy
14 czerwca 2020
Wykorzystany produkt: Sos do Hot Dogów i Parówek – Street Food
Ciecierzycę przepłukujemy pod bieżącą wodą. Buraki ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Pół cebuli, czosnek i ziarna słonecznika drobno siekamy. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, formujemy dwa burgery o średnicy przygotowanych bułek. Smażymy do zrumienienia na patelni grillowej z odrobiną oleju.
Bułki kroimy na pół, pomidora i cebulę w krążki. Spody bułek smarujemy sosem, układamy warstwę roszponki, następnie burgery z ciecierzycy, plastry pomidora i cebuli. Ponownie korzystamy z sosu. Dodajemy kiełki i resztę roszponki.
Musztarda czy ketchup? A może musztarda i ketchup? Tak! To jest to! Niepowtarzalny sos wytworzony na bazie receptury z budki z hot-dogami w Chicago. Dedykowany do hot dogów i parówek! Łączy najlepsze cechy musztardy i ketchupu. Wypróbuj naszą linię sosów Street Food. Spróbuj, Polubisz. Roleski.
Z Food Truck’ów i ulicznych knajpek zlokalizowanych w różnych miejscach na świecie wybraliśmy najlepsze sosy do frytek, hamburgerów, hot dogów i parówek. Dzięki naszej linii sosów STREET FOOD możesz sprawić, że Twoje ulubione potrawy będą smakowały jak nigdy dotąd.