Kategorie: O sosach i dressingach / Przepisy
14 czerwca 2020
Wykorzystany produkt: Sos do Frytek Belgijski – Street Food
Wszystkie składniki panierki (z wyjątkiem panko) dokładnie mieszamy. Cukinię kroimy w grube plastry. Krążki cukinii oraz kawałki boczniaków zanurzamy w mokrej panierce, obtaczamy w panko. Smażymy na niewielkim ogniu do zrumienienia.
Podajemy z sosem do frytek belgijskim oraz siekaną natką pietruszki.
Jest taki rodzaj frytek, który wymaga specjalnej oprawy prosto z belgijskiej kuchni. Teraz frytki belgijskie pysznie i wyjątkowo mogą smakować także w Polsce! Wystarczy dodać aksamitnie kremowy, pyszny sos do frytek, wytworzony według belgijskiej receptury. Sprawdź naszą linię Street Food, pełną najlepszych z najlepszych! Spróbuj! Polubisz. Roleski.
Z Food Truck’ów i ulicznych knajpek zlokalizowanych w różnych miejscach na świecie wybraliśmy najlepsze sosy do frytek, hamburgerów, hot dogów i parówek. Dzięki naszej linii sosów STREET FOOD możesz sprawić, że Twoje ulubione potrawy będą smakowały jak nigdy dotąd.