Kategorie: O sosach i dressingach / Przepisy
23 marca 2021
Wykorzystany produkt: Sos Vinaigrette
• 1 puszka gotowanej ciecierzycy
• kilka sztuk rzodkiewek
• 2 ogórki gruntowe
• 200 g pomidorków koktajlowych
• 100 g sera fety
• pęczek natki pietruszki
• SOS VINAIGRETTE ROLESKI
• sól, pieprz
1. Rzodkiewki pokrój w cienkie plasterki. Pomidorki koktajlowe w połówki, a ogórki gruntowe w kostkę. Natkę pietruszki drobno posiekaj.
2. W dużej misce umieść ciecierzycę, warzywa oraz natkę pietruszki. Pokrósz fetę, wlej SOS VINAIGRETTE ROLESKI. Dopraw solą i pieprzem , wymieszaj.
3. Przełóż na talerze, możesz skropić dodatkową ilością SOSU VINAIGRETTE.
Sos Vinaigrette to najbardziej popularny na świecie sos do sałat stworzony na bazie kompozycji aromatycznych przypraw, octu z naturalnej fermentacji i oleju. Chcesz spróbować?