Kategorie: Przepisy
3 listopada 2023
Wykorzystany produkt: Majonez Stołowy
• 2 filety z łososia
• 2 łyżki Majonezu Stołowego Roleski
• 3 łyżki kwaśnej śmietany 18%
• 1 łyżka soku z cytryny
• 1 szklanka bułki tartej lub panko
• 1 ząbek czosnku wyciśnięty
• 1/2 szklanki startego parmezanu
• 1 łyżka drobno posiekanego koperku
• 3 łyżki roztopionego masła
• sól i pieprz do smaku
• plasterki cytryny do podania
Smacznego !
Majonez Stołowy to klasyczny majonez o łagodnym, ale wyraźnym smaku. Kremowa i jedwabista konsystencja została uzyskana dzięki zastosowaniu unikalnej technologii w procesie jego produkcji. Produkt polecany dla każdego, kto ceni wysoką jakość w rozsądnej cenie. Niezbędny w każdym domu.