Dip z tuńczyka

Kategorie: Przepisy

21 listopada 2023

Wykorzystany produkt: Majonez Stołowy Roleski

Dip z tuńczyka

Składniki (1 porcja)

• puszka tuńczyka w sosie własnym
• 1/3 szklanki drobno posiekanej dymki (białe i zielone części)
• 4 łyżki majonezu stołowego Roleski (lub nieco więcej)
• 1 łyżka oliwy z oliwek
• sól i pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Tuńczyka rozgnieć widelcem na drobne kawałki.
  2. Dodaj wszystkie pozostałe składniki i dokładnie wymieszaj dip. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
  3.  Dip przełóż do miseczki i połóż na tacy lub drewnianej desce. Obok połóż krakersy i podawaj. To idealny pomysł na imprezę lub wieczorne kino czy mecz.

Smacznego!

Majonez Stołowy

Majonez Stołowy

285ml
Dip z tuńczyka

Majonez Stołowy to klasyczny majonez o łagodnym, ale wyraźnym smaku. Kremowa i jedwabista konsystencja została uzyskana dzięki zastosowaniu unikalnej technologii w procesie jego produkcji. Produkt polecany dla każdego, kto ceni wysoką jakość w rozsądnej cenie. Niezbędny w każdym domu.

 

 

dowiedz się więcej