Kategorie: Przepisy
13 grudnia 2024
Wykorzystany produkt: Majonez Premium, Musztarda Dijon
• 5 średnich ziemniaków
• 75 g korniszonów
• 130 g czerwonej fasoli z puszki
• 300 g filetów śledziowych
• 1 szalotka
• 1 jabłko
• 4 czubate łyżki Majonezu Premium
• 2 łyżeczki Musztardę Dijon lub Twojej ulubionej
• sól, pieprz
Ziemniaki ugotuj w mundurkach. Ostudź i obierz oraz pokrój w kostkę. Filety śledziowe opłucz, osusz i pokrój w podobną kostkę jak ziemniaki.
Korniszony, jabłko i szalotkę pokrój drobno. Wrzuć wszystkie składniki do dużej miski.
Dodaj Majonez Premium oraz Musztardę Dijon. Wymieszaj dokładnie i w miarę potrzeby dopraw solą i pieprzem.
Majonez Premium to łagodny majonez o bogatym smaku i aksamitnej konsystencji. Doskonale łączy składniki sałatek.