Nowe sosy polskiej rodzinnej firmy Roleski!

Nowe sosy polskiej rodzinnej firmy Roleski!

Kategorie: O sosach i dressingach

14 kwietnia 2019

Nowe sosy polskiej rodzinnej firmy Roleski!

Do oferty produktów firmy Roleski dołączyły białe i czerwone sosy, uniwersalne i dedykowane do konkretnych potraw, na co dzień i na specjalne okazje.

Nowa linia sosów Roleski to zestaw najwyższej jakości produktów, bez konserwantów i glutenu oraz bez wzmacniaczy smaku.

Uwielbiane przez pracowników, tradycyjne, klasyczne, do użycia samodzielnie i jako magiczny składnik dipów. Autorskie i doskonałe.

Oferta białych sosów Roleski została wzbogacona o następujące produkty:

Sos Czosnkowy – delikatny majonez, z dodatkiem ulubionej musztardy i mocno wyczuwalnego czosnku. Idealny do kanapek, do pizzy, do każdego dania.

 

Sos Miodowo Musztardowy – czyli doskonałe połączenie naturalnego polskiego miodu, musztardy Roleski i odrobiny cytryny. Autorski. Do kanapek, do kurczaka, do sałatek.

 

 

Sos Tatarski – warzywa konserwowe: ogórek, cebula, grzyby i szczypiorek w delikatnym majonezie. Klasyczny i tradycyjny sos do zimnych przekąsek.

 

Sos Sezamowy – magiczny składnik prostych i wykwintnych potraw. Niezbędnik każdego szefa kuchni. W ocenie wielu konsumentów: fantastyczny i niepowtarzalny.

 

 

 

Do sosów czerwonych Roleski dołączyły:

Sos Do Karkówki i Żeberek – dojrzałe pomidory z autorską kompozycją goździków i imbiru. Wydobywa z mięsa to, co najlepsze. 

 

Sos Do Kurczaka z Papryką – delikatnie pikantny. Bardzo pomidorowy i lekko paprykowy. Jak ulał pasuje do pieczonego kurczaka. Ożywi zarówno pizzę, jak i kanapki.

 

 

Sos Do Kurczaka z Czosnkiem – z czosnkiem, ale nie klasyczny, bo i pomidorowy. Wyśmienity do kurczaka, ale do pizzy i kanapek też będzie jak znalazł.

 

Sos Do Steków i Burgerówpomidorowo-paprykowy, z nutą pieprzu cayenne, chrupiącą cebulką i delikatnym smakiem kolendry. Niezawodny na grille, na domowe przyjęcia, do tostów.

 

 

Nowe białe i czerwone sosy Roleski to propozycja dla prawdziwych smakoszy, tradycjonalistów i lubiących eksperymenty. Sposób na wydobycie prawdziwej magii z każdej, nawet najprostszej potrawy.